Studentliv

Nu startar Nytti.se egen poddradio!
Vi vill på detta sätt utveckla vår förmedling och presentation av inspirerande nyheter och personer i Falun-Borlänge.
Här kommer ni som följer Nytti.se att få möjlighet att möta flera spännande personer på ett mer personligt sätt.
Och det bästa av allt. Det blir möten som innebär att personerna får rikligt med tid att berätta och informera om sin verksamhet eller det som engagerar dem i samhället.

 

Vår ambition är också att lyfta poddradion till ny nivå. Hur?
Ja, det kommer ni att märka efterhand. Vi har spännande idéer.

* * *

Varannan onsdag presenteras ett nytt avsnitt i vår poddradio.
De äldre avsnitten kommer självfallet att arkiveras så att du kan lyssna när det passar dig.

* * *

Daniel Lindqvist och Emma Bergsten gör poddradio-programmen i Nytti.se.
Erfarenhet har de skaffat från tider som redaktörer för de uppskattade poddsändningarna som finns hemsidan för Lystra personlig assistans. (www.lystraassistans.se - gå vidare till lystrapodden). Där har de gjort flera uppskattade intervjuer som följts av flera tusen lyssnare.
Nu ville de utveckla den här formen av podd-sändningar med nya idéer och spännande möten med människor. Därför inleds nu ett samarbete med Nytti.se.

Porträtt av Emma Bergsten.

Emma Bergsten

I Dalarna har hon blivit känd för sina uppskattade kåserier som publicerats i andra dalamedier. Där skriver hon väldigt personligt om hur det är att singeltjej från Borlänge.
Till vardags arbetar hon som traversförare på SSAB.
Det är flera som hyllat hennes intervjuteknik och speciella stil när hon intervjuar personer i Lystras poddradio. Nu kommer fler att få möjlighet att upptäcka Emma.


Porträtt av Daniel Lindkvist.

Daniel Lindkvist

Han arbetar till vardags som marknadschef på Lystra Personlig assistans. Han var en av arkitekterna bakom bildandet av Lystra som är hälften ägt av staten och där vinsten återinvesteras i verksamheten.
Daniel har alltid varit intresserad av media och kommunikation. Det bidrog till att han blivit drivande i Lystras satsning på poddradio. Daniel såg möjligheten att komma nära målgruppen. En dag gjorde han själv en sändning tillsammans med Emma Bergsten. Det blev succé. Flera upptäckte hans dolda talang inom det här området.
Nu får ni chansen att upptäcka honom i Nytti.se