Harri Ketonen är en av tränarna i den nystartade träningsgruppen för lång- och medeldistanslöpning i Falu IK. Foto: SISU Harri Ketonen är en av tränarna i den nystartade träningsgruppen för lång- och medeldistanslöpning i Falu IK. Foto: SISU
Falun

Vill du bli en bättre löpare? Gör löpningen lättare och roligare genom att utveckla din löpteknik. Bra löpteknik bidrar dessutom till att undvika skador.

I våras genomförde Harri Ketonen en föreläsning om löpteknik i Idrottens hus. Nu följer vi upp denna med ett praktikpass utomhus.

Föreläsare är Harri Ketonen som idrottat sedan 10-årsåldern och har med tiden visat sig ha fallenhet för uthållighetsidrotter och speciellt löpning. Det han brinner för allra mest är medel- och långdistanslöp­ning.

Harri är en tävlingsmänniska som gillar utmaningar. Han kommer från Finland och har bott i Sverige sedan 1985. Han har ca 8 års erfarenhet som tränare åt vuxna och ungdomar från 12 år och uppåt och är en av tränarna i den nystartade träningsgruppen för lång och medeldistanslöpning i Falu IK.

Målgrupp
Alla som är intresserade av löpning.

Tid
Onsdag 28 oktober, kl 18.30-20.00.

Plats
Samling vid Idrottens hus, Lugnetvägen 1, Falun.

Kostnad
100 kr/person som faktureras i efterhand.

Anmälan
Senast onsdag 21 oktober till: anmalan@dalaidrotten.se, kom ihåg att ange

fakturaadress.

Frågor
Kerstin Fryksén, 023-454 50, kerstin.fryksen@dalaidrotten.se

 

PRESSMEDDELANDE