Falun

Knyt kontakter, inspireras med ny kunskap, gör affärer och möt de som jobbar med näringslivsfrågor inom Falu kommun. För sjunde året i rad är det dags för Faluns egen företagarvecka, i år med temat hållbar utveckling och visionen; ett större Falun. 

Faluns företagarvecka 2015 arrangeras 23–27 november. Över 3000 företagare i Falun är inbjudna till en vecka späckad med seminarier, föreläsningar och besök hos spännande företag. 

– Vi strävar efter att erbjuda ett brett program med aktiviteter som passar både de mindre och större företagen i kommunen och årets program har ett gediget utbud som ligger helt rätt i tiden, säger Linda Norén, näringslivschef.

Veckans program anordnas i samarbete med 16 olika aktörer. Tisdagen den 24 november är även allmänheten välkomna att delta när bland annat Falu kommun arrangerar ett seminarium och en utställning om och med elbilar på Magasinet. Dessutom blir det, bland mycket annat, luncher och frukostar med mingeltema, föreläsning av Per Holknekt och företagsbesök av Faluns politiker. 

– Vi hoppas att så många som möjligt tar chansen att delta i någon av alla aktiviteter som erbjuds. För oss är det viktigt att ha en bra relation med Faluns företagare, att träffas, utbyta erfarenheter och få feedback på hur vi inom kommunen kan bli ännu bättre på att stötta och hjälpa. För oss är den här veckan årets höjdpunkt och något vi ser fram emot länge, säger Linda Norén. 

Läs mer om företagarveckan här. 

Pressmeddelande