Andreas Gärdsback, VD, och Jörgen Malmberg, marknadschef på Office IT Partner. Andreas Gärdsback, VD, och Jörgen Malmberg, marknadschef på Office IT Partner.
Falun

Det går bra för Office IT Partner i Dalarna. Omsättningen i år har slagit alla rekord och landade för budgetåret på 45 miljoner kronor. Vinstmarginalen är den högsta sedan nuvarande ägarduo tog över företaget 2003 och nya anställningar väntar.

Framgångsreceptet för den expansion som Office IT-Partner i Dalarna har haft det här året handlar om nytänkande och kundperspektiv. Att effektivisera och konsolidera verksamheten är en del, en aktiv satsning på utbildning och utveckling av personalen är en annan.

– Den gör att vi har enklare att skaffa oss helhetsperspektiv för kundens behov, säger VD Andreas Gärdsback. Vi har också anställt flera nya medarbetare för att öka vår kapacitet och kompetens.

– Vi har jobbat hårt med att hitta nya typer av samarbeten, fortsätter han. Och nu är vi ganska ensamma om den nisch som vi har skaffat oss där vi både levererar hårdvara, utbildning, utveckling och strategiarbete. Det får man vanligtvis gå till flera olika leverantörer för att få.

Arbetssättet som Office IT Partner i Dalarna använder sig av har visat sig vara framgångsrikt.
Omsättningen slår rekord med 45 miljoner kronor för bokslutsåret. Även vinsten är den högsta någonsin. Sedan Andreas Gärdsback och Jörgen Malmberg tog över verksamheten 2003 har man fyrdubblat omsättning och tredubblat antalet anställda.
– Det kommande året innebär ännu fler nyanställningar, avslutar Andreas Gärdsback.

PRESSMEDDELANDE